Партньори

Big Dreams Group

се състои от множество експерти и още по-голямо разнообразие от партньорски организации, Big Dreams Group може лесно да разреши всяко предизвикателство, пред което е изправен бизнесът, било то чрез консултации или практическо изпълнение. Още от създаването на Big Dreams Group целта й е една и съща. Хората мечтаят – това е факт. Но тези мечти често си остават само това – мечти. Ние обичаме да мислим за себе си като за новите оформители на реалността.

https://www.bigdreams.group/

CREDOWEB

e иновативна дигитална комуникационна платформа, която свързва всички участници в здравеопазването – лекари, фармацевти, дентални лекари, лечебни заведения, медицински университети, институции, професионални организации, индустрията и пациентите. Вече 8 години тя стимулира експертната комуникация помежду им, предоставяйки им защитено онлайн пространство за споделяне на знания, мнения и информация. За масовия потребител тя популяризира здравословния начин на живот, предлагайки директен достъп до експертна достоверна информация от медицински специалисти.

https://www.credoweb.bg/

MEDICAL NEWS

e създаден през 2013 година от млади лекари като медия, която да отговаря на най-високите изисквания на своите колеги. През последните 8 години медията се наложи като най-голямото средище за лекари и останалите медицински специалисти.

https://medicalnews.bg/

Здравен навигатор

е най-старата специализирана медия за медицински специалисти с над 15 години история. През 2019 година тя се присъедини към семейството на Medical News.

https://zdravennavigator.bg/

Арт Трейсър

работи в областта на графичния и web дизайн, програмирането, видео обработката и издаването на печатни произведения. Фирмата оперира на територията на гр. Варна и региона от 2002 г. Участвала е в създаването и поддържането на над 40 уеб сайта
и създаването на мултимедия за редица фирми.

Киров Капитал Консулт

е компания за събитиен мениджмънт с фокус върху организирането на национални и международни конгреси и конференции, предимно в сферата на медицината и свързаните с нея индустрии. От създаването си преди 12 години агенцията залага на силен и отдаден екип, професионализъм, почтеност, гъвкава и оптимизирана фирмена структура, съзидателност и индивидуален подход към всеки проект.

https://kirovconsult.com/

ДАБА

е много интересна малка и бутикова компания, която изгражда впечатляващ мост между света на художественото изкуството и света на медицината. Изделията, които ДАБА създава, помагат на всеки от нас да надгради своя собствен свят, включително да надгради контактите си с най-важните хора.

https://www.daba.bg/